Asude Konak - Special Class
- WiFi zdarma
Location. Location. Location. The charming hotel is in the best possible location. It's…
Nice
Asude Konak - Special Class
od 30 €- Dvojlôžková izba typu Deluxe
- Štandardná dvojlôžková izba
- Dvojlôžková izba typu Superior
- Apartmán typu Junior
Často kladené otázky týkajúce sa hotela Asude Konak - Special Class
Ponúka ubytovacie zariadenie Asude Konak - Special Class bezplatné zrušenie rezervácie s vrátením peňazí v plnej výške? Áno, Asude Konak - Special Class má k dispozícii izby za plne vratnú cenu, ktoré sa dajú rezervovať na našej lokalite a zrušiť niekoľko dní pred príchodom. Prečítajte si však presné podmienky tohto ubytovacieho zariadenia pre zrušenie rezervácie. Ponúka Asude Konak - Special Class parkovanie? Bohužiaľ, Asude Konak - Special Class nemá parkovisko. Sú v ubytovacom zariadení Asude Konak - Special Class povolené domáce zvieratá? Ľutujeme, domáce zvieratá nie sú povolené. Aký čas je vyhradený na príchod do ubytovacieho zariadenia Asude Konak - Special Class a odchod z neho? Najskorší čas vyhradený na príchod: 14:00. Čas vyhradený na odchod: 12:00. Nachádzajú sa v ubytovacom zariadení Asude Konak - Special Class alebo v jeho blízkosti reštaurácie? Áno, na mieste je reštaurácia. Medzi neďaleké reštaurácie patria Katmerci Zekeriya Usta (5 min. pešo), Tarihi Kır Kahvesi (6 min. pešo ) a Tahmis Kahvesi (7 min. pešo). Ponúka Asude Konak - Special Class kyvadlovú dopravu na letisko? Áno, je k dispozícii kyvadlová doprava na letisko. Čo sa dá robiť v ubytovacom zariadení Asude Konak - Special Class a v jeho okolí? Ubytovacie zariadenie Asude Konak - Special Class poskytuje toto vybavenie: záhrada.
Nedávne hodnotenia
Veľmi dobré 8,4 Z 31 hodnotení
Great Space and location Lovely old building with a beautiful courtyard
Bidaha geldiğimde tekrardan kalacağım bir yer.gayet başarılı
Konfor aramayın, özgün bir ortamda konaklamak istiyorsanız doğru yerdesiniz, biraz bakımsız, kış ayları için pek uygun değil. Benim gibi; zor koşullara, yaşanmış her şey kazançtır diye bakabilirseniz kışın da kalınabilir. Çalışanlar mükemmel, Bahadır ve Gökhan ellerinden geleni yaptı.
Giris’ten önce çikis yaptik baska otele gittik... her sey beribad..
Merkezi konumu sayesinde her yere yürüyerek ulaşabildik bu bakımdan çok konforluydu. Konak orijinal yapısı ile tatlı nostaljik bir tat bıraktı ama akşamları fazla soğuk hissedilebiliyor. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımcı.
Konak tam anlamı ile tarih kokuyor muhteşem bir atmosferi var. tek eksiği sıcak su ve banyodaki bir kaç eksik eğer ultra bir konfor aramıyorsanız gidebilirsiniz
Genç bir çift olarak konakladık. Hem konağı hem odamızı (Laminur) çok çok beğendik. Antep'e kültürel amaçlarla gelen herkesin Asude'de veya benzer bir konakta, eski Antep evlerindeki havayı soluyarak konaklamalarını şiddetle tavsiye ederim. Asude'ye gelecek olursak, resepsiyondaki arkadaşın ilgisi çok hoştu; temizlikten, minibar ikramlarından çok memnun kaldık. Laminur odası ise, konağın iç kısmında bir oda, biz Kasım sonu gittiğimiz için hava soğuktu, oda dışarıya penceresi olmamasına rağmen bir şekilde havadardı ve tabii ki oda sıcaklığını korumayı da başarıyordu. Hiç klima açmadan ve üşümeden/sıcaklamadan iki gece konakladık. Evin ve yatağın malzemesinden olsa gerek, kendi evimizde uyumadığımız kadar iyi uyuduk. Oda çok kolay ses geçiriyor; ama düşük kapasiteli bir konak olduğu için gürültüye maruz kalma ihtimaliniz düşük. Nitekim, kaldığımız süre boyunca sesten rahatsız olmadık, kendimiz de kimseyi rahatsız ettiğimizi düşünmüyoruz. Tarihi dokusu, kaliteli hizmeti, Antep'in eski çarşısına yakınlığı dolayısı ile, Antep'e tekrar gidecek olsam yine burada kalmayı tercih ederdim.
Otelin konumu, dekorasyonu, ambiyansı şahaneydi. Kaldığımız oda çok temiz ve konforluydu. Otelde çalışan bey gayet yardımcı ve güleryüzlüydü. Otelden çok memnun kaldık.
İki günlük antep gezimizde burayı bize unutturmayacak bir konaklama oldu. Otelden daha çok ev gibi, müşteriden çok aile gibi hissettiren bir gece oldu bizim için. Konak zaten harika, konumundan dolayı da en yakındaki cami ve kaleyi görüyordu odamız. Oda, havlular, banyo tertemizdi.
La maison est charmante. Le service excellent. L'emplacement parfait. Difficile à trouver un défaut à marquer.